Část VII. - Návštěva

30.06.2013 10:39

              ,,Oni - Oni přijedou na návštěvu?'', vykoktal ze sebe Yoh. ,,A tebe to překvapuje?'', opáčila Yumiko. ,,Dalo se to čekat, že přijedou. Navíc kdo by neviděl rád svého bratrance.'', řekla a odkráčela do pokoje trochu poklidit. Yoh zůstal stát v síni a díval se, jak Yumiko odchází. Vedle Yoha se zjevil Amidamaru: ,,Copak je nechceš vidět?'', zeptal se ho. ,,Ale ano, chci, jen se obávám, co by tomu řekla Anna, kdyby o tom věděla. Nebo Michiko'', vysoukal ze sebe Yoh. ,,V tom případě jsi mrtvý Yoh.'', odpověděl celkem klidně duch. ,,Ale co ty, kámo?'', opáčil překvapeně Yoh. ,,No co, já už jsem mrtvý!'', zasmál se duch.

               Mezitím Anna s Michiko dorazily do Izumo. Vyzvedl je tam Mikisha a vydali se na cestu ke svatyni Šintó. Když tam dorazili, obě holky přivítala Keiko s dvěma šálky čaje. ,,Děkuji'', odpověděly jednohlasně. Poté vešly do prostorné místnosti, kde je již čekal Yohmei s Kino. Anna se posadila. ,,Tak proč jste volal?'', zeptala se podrážděně. ,,Klidni se, ano?'', řekla důrazně Kino a Yohmei odpověděl: ,,Anno, víš, že tvé schopnosti se poslední dobou vytrácejí.'' ,,Ano, všimla jsem si toho.'', přitakala Anna. ,,Proto budeš muset mít ochranu.'', pokračoval Yohmei. ,,Takže něco jako strážného ducha?'', zeptala se zvědavě Michiko a Kino přikývla. ,,Ano, vybrali jsme tebe.'' ,,Ale proč mě?'', zareagovala okamžitě Michiko a Anna jí řekla: ,,No jistě, určitě i proto, že máme stejnou povahu a kluci mají před námi prostě respekt.'' ,,Ano, myslí ti to rychle, Anno.'' ,,Ale zítra musíme začít s tréninkem, neboť se temné síly, které ovládají většinu duchů, začínají roztahovat, musíme tebe i tvou novou ochránkyni přizpůsobit.'', řekla rychle Kino. ,,Nemáme času nazbyt'' podotkl Yohmei. ,,Nechť zítra váš trénink započne!''

               Další den ráno se Yoh ani nestačil pořádně probudit a už u dvěří řinčel zvonek. ,,No jo, už jdu'', zamumlal ospale, ale někdo ho předběhl. Když unavený Yoh sešel dolů, Yumiko už stála u dvěří a vítala se se Silvou a jeho dívkou, která v náručí držela malou Annu. ,,Jé, ahoj Silvo'' přivítal svého vzdáleného bratrance Yoh a představil se i té ženě. ,,Ráda tě poznávám, Yoh. Já jsem Anna the Itako I.. Jsem ráda, že zrovna ty se staneš manželem mojí první dcery.'', řekla a usmála se. ,,Dcery?'', zeptal se Amidamaru, který to všechno poslouchal. Byl totiž vzhůru dřív než Yoh a tak ho neminul ranní trénink, jenž čítal kolem 100 kliků a nakonec i sklapovaček, takže byl trochu zadýchaný. ,,Rád tě vidím'', řekl mu Silva, ukázal na miminko a dodal: ,,Tohle je prosím, má dcera Anna''. Yumiko se na dítě se zaujetím dívala. Náhle se vzpamatovala a řekla: ,,Chtěli byste něco k jídlu?'' ,,Ano prosím, bylo by to moc milé'', odpověděla Anna a všichni odešli do kuchyně.