Amidamaru

24.04.2013 20:13

Amidamaru

Kdo to je?

Je to 600 let starý duch samuraje. Je vyzbrojen dvěma katanami(japonský meč) a je hodně silný. Jeho nejlepší přítel je Mosuke, jeho kamarád z dětství. Je strážným duchem Yoha Asakury, se kterým se poprvé setkal na památné hoře, když to spolu ''nandali'' Riově partě Mrtvých duší(nebo také Smrtonosní). Uvěznili ho lovci duchů, a jako jednomu z mála se mu podařilo útéct.

ŽIVOT: Jako malý žil se skupinou dětí, kteří byli sirotci a on se je snažil chránit, ale v rukou se mu zlomil každý meč.Společně přežili velkou válku. Proto mu jeho kamarád Mosuke ukoval Harusame (Jarní déšť) z nože, jenž byl jediná památka na jeho otce. Když vyrostli, stal se Amidamaru samurajem a Mosuke mečířem. Císař je přijal do svých služeb. V jeho službách zabil Amadamaru mnoho banditů, vrhů a zloduchů (například Tokaghera). Jednoho dne mu ale císař poručil, aby zabil Mosukeho, protože se obával, že by pro něj ukoval lepší meč. To ale Amidamaru odmítl bojovat a dohodl se s Mosukem, že mu vyrobí ten nejlepší meč, meč světla. Další noc, kdy se ale měli setkat, se Mosuke opozdil a pro Amidamara si přišli císařovi vojáci. Amidamaru jich 50 zabil, ale potom ho zabili. Díky tomu potom byl nazýván jako démon.

POSMRTNÝ ŽIVOT: Byl uvězněn lovci duchů, poté byl osvobozen Riem a díky tomu se také stal Yohovým strážným duchem. Účastní se s ním turnaje a díky síle přátelství společně porazí Zeka.

 

Základní info

VĚK: 600 let

VĚK (SMRT): 24 let

NAROZEN: 6.1. (někdy kolem 1399, možná 1373)

KREVNÍ SKUPINA: A

ZNAMENÍ V ZVĚROKRUHU: Kozoroh

ŠAMAN: Yoh Asakura

PŘÁTELÉ: Mosuke, Yoh, Morty, Anna, Len, Rio, Trey, Choco, Lyserg, Faust, no... skoro všichni

NEPŘÁTELÉ: Zeck a jeho banda, Spravedliví

PRVNÍ MEČ: Harusame (Jarní déšť)

POSLEDNÍ MEČ: Meč světla

ZBRANĚ: Meče (konkrétně katany)

+ obrázek, který jsem obkreslila z mangy